03 October 2011

Pelamin seperti Angan-anganKU

hasil tangan Lady D at 11:34 PM
Pelamin..oh pelamin...agak-agak kalau aku seru-seru die...die datang tak dengan rupa yang seperti aku bayangkan?...aku nak dia datang dalam rupa macam ni:




cantik kan??...tersangatla gojes!..aku suke!!!!! nak like 5000kali.....sambil lompat-lompat bintang~~~ lantaklah korang nak kate aku batak pon tape..silakan...+_+...pada tuan punya gamba maaf ye tak bagi back link sebab da lupa ape pemiliknya..sudah lama sangat mengskodeng ( dalam bahasa pasar)....tapi ini hanya angan-angan kan..so...wake up!



Ini pon tak hengat siapa punya gambar...saya pinjam ye...just nak review je...yang pelamin ni sangat cantik (ini ayat bodek)....sukeee!!..aku memang nak pelamin tiang roman tu..da lame ngidam...sian mak nox!





Kalau yang ini memang cantik! gojes 2 kali!...+_+..gamba ni memang secara jujur aku tak tahu apa punya..sebab member aku puan pinggu yang bagi...pelamin idaman die katenye..hehe...tapi memang cantik..cume aku rae kawaan dia cam kecik sangat..kang kawan-kawan aku nak posing-posing ade pulak yang hilang bunga dua tiga pasu...haha


Ha.....yang ni memang sangatla tergojes dan terlelegant!! suke gile okey!..pelamin ni jangan pulak nak buat-buat tak tahu sapa punya..memang nak kene kejar dengan bunga pahar...ini salah satu daripada koleksi pelamin Butik Pengantin Idaman Jelita...tetibe rase nak naek pelamin sekarang!...ko memang gatal dayah!..


nampak tak..mate aku da rambang da..ni baru aku menggoogle dua tiga senduk da nak terjuling mata aku ni...tapi aku da jumpa apa yang aku nak...

Owh, My Pelamin!!..aw~~~

psssttt:::::::clue:: aku nak yang cantik, simple, dan elegant

kita tunggu~~~~

0 kate-kate semangat:

Post a Comment

 

ROAD as A WifE Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting