02 October 2011

BERITA BAIK UNTUK BAKAL-BAKAL PENGANTIN YANG GORGEOUS

hasil tangan Lady D at 7:27 PM
Ya, berita baik ini untuk anda semua...dan untuk kita...^_^

Macamana dengan perjalanan persiapan perkahwinan anda?..20%? 30%? 50%? 80%?...or..belum buat apa-apa lagi?...jangan risau okey..sebab ada seseorang yang betul-betul prihatin dengan keperluan bakal-bakal pangantin macam kita ni.. Yela..kita ni sibuk..macam-macam nak kena pikir, and kadang-kadang sampai tak cukup masa kan..so..you can find EVERYTHING yang you all perlukan di sini:


bagi vendor-vendor pengantin stuff pulak..anda pun boleh mengiklankan perkhidmatan dan juga produk anda di sini..yang penting FREE okey...sila-sila..jangan malu-malu ya...

Untuk Ex-B2B, anda pun boleh iklankan barang-barang anda yang ingin anda sewakan atau jual selepas majlis anda...rugi kalau simpan and peruk sahaja kan...kalau advertise kat sini boleh tambah-tambah duit poket kan...

okie...selamat maju jaya dalam membuat persiapan hari bahagia anda ye...

^_^

0 kate-kate semangat:

Post a Comment

 

ROAD as A WifE Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting