25 December 2012

TEMPAHAN HANTARAN BUNGA CREPE PAPER

hasil tangan Lady D at 8:12 AM 3 kate-kate semangat Links to this post
Tempahan hantaran ni aku buat untuk kawan aku...die pon superBlogger jugak...(eceh, bile tah aku pon dapat title superblogger kan...)...Puan Umie..die pun ade buat entry pasal hantaran ni (KLIK SINI JE)...

Semua sekali 9 dulang..hantaran ni dari pihak lelaki...Umie mintak ku buat bunga keliling and nak tapak hantaran yang bulat...so as requested la...aku buatkan bunganya pun berlebih..and at last bagi je semua kat umie..mane tau die nak topup-topup kat hantaran tu or pelamin DIY die yang gojes..boleh tengok kat SINI.

 

Tempahan hantaran ni aku terima masa usia kandungan dalam 7bulan...dalam sarat-sarat tu pon masih gigih nak ambil tempahan hantaran...sebab kalau ikut customer nak guna 10 November 12...Aku punya due date 27 November 12..so aku rasa memang sempat sangatlah nak siapkan semua before aku bersalin...nak dijadikan cerita...8 November 12, aku da start sakit..and 9 November 12, aku dah bersalin....hantaran tu aku baru siapkan 6...and ade lagi 3 aku tak sempat siapkan...sebab, aku tak suka buat hantaran ni awal-awal...Guna bunga crepe paper ni leceh nak menjaga kesejahteraan bunga tu je...sebab kang terkena air da capuk-capuk warna die...tu belum lagi kene tett dengan cicak..jenuh la aku nanti kan...

So lagi 3dulang memang sepenuhnya minta jasa baik mak aku yang comel tu buatkan...even mak aku memang sifu aku dalam bab-bab hantaran ni, tapi beliau kurang selesa guna bunga crepe paper ni.so yang termampula beliau tolong...and alhamdulillah, Umie paham..Thanks Beb! and thanks untuk semua gamba ni... (Actually, gamba memang aku tak sempat nak snap sendiri sebab bru lepas bersalin, tak dan la nak tangkap-tangkap gamba lagi kan...memang minta jasa baik Umie untuk gambar-gambar ni...Thanks lagi skali beb!

berikut semua gambar dari jarak dekat

..
..
..
..
..







 

ROAD as A WifE Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting