09 February 2011

Beli jangan tak beli~

hasil tangan Lady D at 5:51 PM 2 kate-kate semangat Links to this post
moRNing semua!...rase xaura hepi aku..hehe..aku pon xtau nape sebenarnye..=) juz rase hepi je..mungkin sebab hari ni da hari khamis, esok da jumaat..then sabtu...cuti...hehe..asik nk cuti je..keje malas..peace!!

cakap sal keje..smalam aku kene kuar jp g copy document..disebabkan de sifat ingin mengular..aku pon singgah beli magazine..nk tau mag pe?...kalo da otak sik nk kawen je pikirnye..of cozla aku beli majalah PENGANTIN..haha...cam klaka..ni la 1st time dalam idop aku beli majalah seserius ni..time skola pon xpnh beli majalah siswa..huhu~...k la pe yang menariknya sal mag ni untuk bulan mac punye...memang aku perlukan...n its like MUST HAVE la tuk bakal2 pengantin cam aku...ni cover  page die:



Adira jadik cover gurl...ok je pade aku..die cantik benarnye kn..sore pn sedap..opps..bukan tu aku nk cite kat cni...ok..kan aku kate mag ni bergune kn tadi..pasal pe?..pasal die bagi kite information pe yang perlu kite buat dari A-Z tuk our wed......mmg aku excited mase beli tuh..nak bace di opis t pe lak bos kate, aku bos ke die..haha..so, aku belek2 mag ni time balek lunch...tp dpt tgk sket je...balek keje petang aku belek lg...siyes..mmg hot..ade koleksi hantaran yang kite le wat contoh..da jimat untuk kos wat hantaran nanti..xyah beli..membazir..misi untuk wed aku ialah SAVE COST as u can ok..so this mag is NEEDED!!..=)...bukan tu je...die de bagi koleksi sireh junjung..mostly simple, tapi moden..so nice..aku leh tiru..(sireh junjung slalunye mak aku lagi pakar,kalo aku yg wat takot xterjunjung nanti..=P)...ok..pe lg yang ade ye...ok, die gak de bagi tips2 untuk bakal pengantin baru..yang ni aku xnk tulis kt cni..sbb aku yang segan..ye r...1st time nk jadi pngantin kn..kne jage sopan santun xelok cte sal tu kat cni..hehe....biarlah rasie....~~~~~~=)...so kesimpulannye..belilah majalah ini ye bakal-bakal pengantin sekalian....gud luck!!



~selangkah menuju gerbang perkahwinan~









 

ROAD as A WifE Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting