25 January 2011

2.Kursus kawen: kene g ea....;)

hasil tangan Lady D at 11:27 PM 2 kate-kate semangat Links to this post
hallo.....eh silap..assalamualaikum....;)..da 2 3 hari gak aku x post pape kt cni..almaklumla bz bebenor <bukan ade keje pn,tempat bru>...well..FYI, aku baru je tukar kerja..kerja baru ni bolehla..xberapa sibuk..and skarang aku rase cukup rehat..mane taknye..baru masuk keje 2 hari da cuti thaipusam..next month cuti CNY lak..hepinya aku~~~~...melantak tdola aku..pe lagi kn...


and bebalik kpd tajuk aku..aku plan nk g kursus kawen tu mase cuti CNY tu..sebab..bile aku pikir2 balik..mostly pejalanan kerja kawen aku ni da ade progress...cume bende yang paling penting ni aku xbuat lg..wawaw~.. tu pn aku tesedar time tgh beborak dalam perjalanan kami nk ke Shah Alam..aku asik cite pasal kawen je..then, Mr.Tunang berkate: "boleh je nk nak wat preparation ni sume, tapi ni ha, kursus kawen bile nak pegi???"...uiks..tlupe laks...die da g..aku je yg blum...cane nak jadi pngantin pompuan ni...hehe..gatai lak..:D


so, nk pendekkn cite, aku da pilih tempat..rase camnk g kat AL-SHAHIR..if u all nk tgk all the services they provide, boleh review this website http://www.alshahir.com.my. lagi pn aku ada dengar ura-ura kate kursus kawen nak naek harga...betulke??..aku pon xsure..xmo bagi info yang salah kt u all..if btol..nanti aku update eh..


Si Mr.Tunang aku tu da pg kursus nih, tapi die akan pegi one more time tuk temankan aku...nk konon2 cam sweet couple gitu..hehe...lagipon aku ni memang gedik, suke rase cam disayanagi...<kalau die xnk ikut pon aku pakse jgk..hehe>..aku ckp kt die xpeke pegi 2 kali..then he said..blhla..kursus pertama untuk isteri pertame, yg ke2 kali untuk dot3......bikin panas je ini olang aaa....<laki memang byk niat tersirat kn...>


ok...cukup kot untuk today..sok aku potpet g ea...aku tgh siapkan slides tuk presentation ni actually...nanti xsiap lak..xkan aku nk present blog nih lak..haha...k dadadada~
 

ROAD as A WifE Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting