29 August 2012

I'm Back as MOM 2 BE

hasil tangan Lady D at 9:10 PM 2 kate-kate semangat Links to this post
Assalamualaikum Semua.....

Ade orang ke ni?..hehe..ate aku tau mmg xde org pon sbb da berhabuk a.k.a tertimbus dik debu2 dah blog ni....actually..life after married buat hidup aku terlalu bz...even my Hb bukan ade kat sini all the time...tapi aku still ade komitmen lain...contohnye..menguruskan segale hal yg berkaitan dengan bisnes berbentuk persendirian yang bersaang di sini MEGAshop Cabin (laluan iklan jap..ngeh2)...bolehlah singgah2 ye...macam2 adaaa......^_^

Rase da berbulan ke bertaun aku tak bukak blog ni....mesti korang terkejut..sebab skarang aku da pregnant 7 bulan...tadaaaa....hehe ^_________^
memang xboleh blah excited sangat nak jadi mommy...even aku kecut perut gak sebenarnye...mane tak nye..1st time in my life I feel something in my stomach...rase gerak2...baby tendang2...tapi pengalaman baru yang buat aku rase macam insan paling bertuah dalam dunia...yela..can you imagine..brape ramai married couple yang teringin nak baby tapi xdapat?..banyak kan...so aku kena bersyukur and happy even dalam hati ni Allah je yg tau betapa aku nerves sangat...sampai xterkata la..nk luah  kat Hb pn belum tentu die paham....

Kandungan da masuk 7 bulan...tapi aku still belum buat preparation...hehe..cool x?....tapi adela jugak aku usha2 kat internet ni...nanti aku bagi review kat post lain ok....sebab post ni juz untuk warming up je...sempena COME BACK aku kat dalam dunia blog nih....budget cam retiss nk buat2 come back eh...

See you in my next entry...;)


With Love, 
Mommy Dya
 

ROAD as A WifE Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting