05 December 2011

Operasi Kad dan Kotak..

hasil tangan Lady D at 9:29 PM 4 kate-kate semangat Links to this post
Assalamualaikum semua...

hari ini sudah tinggal HANYA 25 HARI lagi before my wedding day!!...arrgghhhh! perasaan masih lagi seperti yg lepas...macam2 ada..macam astro plok..hehe...yang aku boleh simpulkan di sini, kepala otak aku memang SERABUT!!...

yang serabut jangan ditambah lagi kan...so aku pon cuba untuk settlekan mana yang boleh dulu...last weekend dah ambil KAD & KOTAK dari LOVELYBERRYZ..yahooo~...amat puas hati...design memang origional aku yg buat..cume sikit2 tu suruh abg fairul touch up..;)...dan inilah hasilnye...


 Kad Kawen kami!

gambar gitar tu yang mahal!..cewah..tak jugak..bapak aku sampai kate.."ADE GITAR?"..haha..itula yang dapat bila suruh aku yang design..hehe...untuk proses penghantaran...
aku masih lagi tunggu address dari kawan-kawan...and yang da ade address semua akan diedar dalam next week..InsyaALLAH...so kad boleh proceed tulis nama dulu...untuk kotak pulak..jeng3~~


Sila abaikan model yang tak berbayar tuh..haha...die pon sibuk nak menolong sekali...berhempas pulas malam tadi...baru siap 500pcs..huhu~...ade 1700pcs lagi...uwaa..penuh rumah..ni pon da 12beg plastik penuh!..alkesahnye cume tempah 2200pcs..tetiba ayah aku nak tambah lagi 1000pcs, takut xcukup katenye..so lagi 1000pcs tu InsyaALLAH next week siap (aku baru order pagi tadi..ngeee)...

so aku boleh simpulkan kat sini..Kad & Kotak officially settle!

lepas ni bertungkus lumus untuk memasukkan isinye pule..sile pengsan ye wahai adik2 ku..korangla yang terbaik!...haha


~da tak nak langkah2 da~

~nak freezekan masa supaya saya boleh bujang untuk setahun lagi ke~

~boleh?~

kompem da tau jawapan kan...

^_^



 
 

ROAD as A WifE Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting