04 September 2013

Aktiviti Beauty Consultant

hasil tangan Lady D at 12:01 PM
Assalamualaikum semua!!!!!!...rindu gile nak update blog...sampai entry raya pun takde...memang tak best..^^ (padahal tahun lepas pun takde entry raya..haha) cerita raya tahun lepas memang aku takde hati nak update pun...sedey~~...tahun ni raya best sikit..sebab macam2 ada...next entry kot..dah abis raya baru nak update kang semua rasa dah basi...ade ke yang sudi nak bace?..hehe

Semenjak dua tiga menjak menjadi Beauty Consultant ni..bertambahla aktiviti mak jemah ni...dan bertambahla kesibukan...mesti korang pelik kan...jadi beauty consultant tu bz bebenor ke...tak jugak..sebab keBZian ini masih terkawal sebab aku buat Mary Kay ni full time..dan kami beauty consultant bukan bekerja untuk Mary Kay..tapi bekerja untuk diri sendiri...

Ini la keje aku...

Buat Skincare Class....kelas ni percuma je...PERCUMA ok...selalunya aku akan buat kat rumah customer..sebab keselesaan customer tu penting..and ade sesetengah customer tu segan2 dan pemalu orangnya..so kalau buat kat rumah sendiri takdela segan sangat kan...tapi ade jugak yang aku buat kat rumah...kalau takde kelas kat mana-mana..aku akan set untuk buat kelas kat rumah aku..and sesape pun blh join..^^ sangat-sangat dialu-alukan...and skincare class ni bukan satu kelas yang serius yang memerlukan dahi anda berkerut kerana menerima input tahap PHD..^^..dalam kelas ni..aktiviti memang santai je...aku akan ajar skincare of coz..then aku akan ajar basic makeup..makeup yang simple yang everyday kita boleh praktikkan..(makeup tak semestinya nak mekap macam mak andam kan...) then if ada masa lebih aku akan bagi extra service...HANDS SPA dan FOOT SPA...memang syiok!!...dan semua ni FREE antara skincare yang telah dijalankan...

ni skincare kat Kapar, Klang...

ni kat seksyen 18,Shah Alam....

Johan Setia....

Kat rumah aku...

yang ni bukan skincare class sangat ok..ni aktiviti aku ngan en husband..die kan balik rumah 2 minggu je..so balik je misti nak mintak lovely wife die ni buat facial...ni kire sesi memanjakan suamila...hehe...so Mary kay ni bukan boleh cantikkan muka je...boleh buat manje2 dengan suami..tetttt.. +_+

Kalau ade yang sudi nak join skincare class ni dengan I...or minat nak jadi beauty consultant pun blh...^^
Feel Free to contact me..I will consult u for FREE!!

Hidayah Misnan (HM)
017-653 6779
FB : Mary Kay-HM 
Instagram : Marykayhm






2 kate-kate semangat:

Sue Bee said...

rajin jugak lady gi rumah ke rumah adakan kelas..kalau Sue Bee lah kan..adehhh tak larat mak jemah oii..anyway, tahniah yer..

Lady D said...

hehe...sbb minat sue..lgpun lady duk umah je...so xde benda nak buat..hehe..sue nak x free skincare n makeup?..^^

Post a Comment

 

ROAD as A WifE Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting