04 October 2012

Ade Saje la Ibu Mengandung ni....

hasil tangan Lady D at 7:53 PM
Assalamualaikum u olls!...mood happy di situ...

Actually, tak ada la happy mana..cuma memikirkan lagi dua hari cik abang nak balik...memang rasa happy tak terhingga...teman berlawak, bergaduh, bermanje..hehe..seronok pulak da kawen ni...so pada yang belum kawen tu...cepat-cepatla suruh cik abang masuk meminang.....(hasutan ke arah kebaikan tak ape kan..^_^)

ok, berbalik pada tajuk...actually, nak cerita sikit pasal aktiviti Ibu mengandung ni selepas waktu kerja...

ha..lepas waktu bekerja...aku mengerjakan benda alah ni pulak...ade je yang nak dibuatnya...tak boleh duduk diam...sampai mak aku sound "cepatla ko ni bersalin nmpaknye, sik ke hulu ke hilir, bangun duduk..sana sini..."..aku pon sengeh je..tunjuk gigi seputih senyuman Darlie...ngeeee~

Ni adalah Doorgift tempahan dari customer untuk majlis nikah die...just 200pcs..tapi rasa macam nak terberanak menyiapkannya...beg tu custom made ye..ikut customer nak warna ape..campur-campur pon boleh!..(Tetibe promote..hehe)..kalau nak boleh la tengok page  

 

Ok, yang ni recent project...ada memberku Puan Pingu (sorry beb, tetibe buat ko populer kat sini) order untuk wedding adik ipar die...so proses untuk membuat bunga pun bermula....


Die nak design lebih kurang cani...tapi versi bunge yang aku buat tu....

gambar :: kredit to Kerja Kahwin


Lepas aku siapkan sample...akan ku hupdate lagi buat tatapan u olls ok...(padahal, nak showoff la tuh...)


Sekian,
MOMMY DYA

2 kate-kate semangat:

cikpingu said...

sile review segala2 nya.. haaha... :) smile mommy dya...

MommyDya said...

harus review...demi hantaran adik ipar ko..huhuhu~..ate ade kepentingan untuk diri sendiri disebalik itu...hehe... Thanks beb..;)

Post a Comment

 

ROAD as A WifE Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting