13 December 2011

17 Hari Lagi...Betul KE??

hasil tangan Lady D at 7:42 PM
Assalamualaikum khas untuk u all yang baca my entry ni…samada secara  sengaja atau  tak sengaja..=)

Ok..nak update lagi hari ni…

HANYA TINGGAL
-
-
-
-
-

17 HARI SAHAJA !!!

                SERAMMM~~~~~~               

Ok..progress please!

Everything almost done..tu je yang boleh update..huhu~



Actually..kalau masa-masa camni dalam peperangan boleh dikatakan waktu kritikal…

Tapi dalam kes aku ni…KRITIKAL x???...
Harussla kritikal…xtaula sempat x nak siapkan semua mende ni..;)...yg ni Pra-menunjuk2 je..hasil sebenar di rasiekan dulu..SUprise!!..cett~


banyak nye keje haku..Dengan nak memBEADing baju Mr.FH lagi…

Ni pun kad jemputan curi-curi tulis kat opis…sampai aku korbankan waktu lunch..huhu~…demi MU

01.01.12

Chayok2!!!!!....yang penting aku kene SENYUM...


weeeeeeeeeeEEEEEEEEEEEEE~

*dah2..aku nk kne sambung wat keje..sume orang sebuk packing barang nk pindah opis, aku le sempat update belog..huhu..ROCKS!!*







2 kate-kate semangat:

Post a Comment

 

ROAD as A WifE Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting